SALG AF KEMPPI SVEJSEUDSTYR

Rehermann Ilt & Gas er forhandler af Kemppi svejseudstyr.

Kompakt, let og effektiv. Vores elektrodesvejseudstyr (MMA) opfylder alle professionelle svejsebehov i enhver henseende. Styring af lysbuetændingen og stabilitetsdynamikken sikrer, at hver elektrode brænder uhindret og udfører svejsning af god kvalitet. Alle modeller kan tilsluttes en strømgenerator og kan betjenes under en lang række betingelser fra temperaturer under frysepunktet til meget høje temperaturer.

Butikken i Roskilde og en filial i Søborg gør, at vi er leveringsstærke på maskiner, svejsematerialer samt svejsegasser på få timer.

Nedenstående kan du se nogle af de maskiner, vi forhandler – skulle den du leder efter ikke være på listen, så kontakt os – så finder vi en løsning.

Har du nogle yderligere spørgsmål til produkter, tilbehør eller gas, kan du altid kontakte os på
tlf.: +45 4675 7755, på e-mail ordre@rehermann.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

OVERSIGT OVER KEMPPI MASKINER

Vi forhandler svejsemaskiner til svejseprocesserne MIG, TIG, OG MMA. Kontakt os hvis du ønsker et godt tilbud på en maskine eller har spørgsmål til produkterne.

KEMPACT RA

Kompakt Kemppi K5-svejseløsning til omkostningsbesparende MIG/MAG-svejsning.

KEMPACT MIG

Kemppi K5 MIG/MAG-svejsemaskine med synergisk, pulseret og dobbeltpulseret svejsning.

MINARCMIG EVO

Kemppi K5-MIG-svejseløsning til mobil, automatisk og manuel svejsning med stor fleksibilitet.Imponerende MIG/MAG-svejsekapacitet og -kvalitet samlet i en kompakt, bærbar konstruktion. Løsningen består af en MIG-svejsepistol, kabler, gasslange og skulderrem.

FITWELD EVO

MIG/MAG-svejseløsningen FitWeld Evo 300 er beregnet til hæftesvejsning og svejsning inden for sværindustrien. FitWeld er en meget økonomisk løsning, både hvad angår størrelse og vægt, og sammenlignet med traditionelt MMA-udstyr udmærker den sig ved over 50 % lavere indgangseffekt og dobbelt så høj hæfte- og svejsehastighed.

MASTERTIG MLS 4000

MasterTig MLS sætter standarden inden for industriel TIG-svejsning. MasterTig MLS, som udmærker sig ved en kompakt konstruktion med lav vægt og præcis, raffineret svejsekvalitet til brug på værksteder eller montagesteder, er ganske enkelt blevet standarden inden for branchen.

MASTERTIG ACDC

MasterTig AC/DC 3500W er en trefaset TIG-svejsemaskine med en lang række styrefunktioner, og den har både AC- og DC TIG-svejsefunktioner. Maskinen kan også bruges som effektiv strømkilde til MMA-svejsning.

MINARCTIG EVO

Kemppi K5-dobbeltprocessvejseløsning til mobil TIG- og elektrodesvejsning (MMA) i høj kvalitet med TIG-pulssvejsning som tilvalg.

MINARCTIG

MinarcTig 250 er en avanceret dobbeltprocesmodel, der er udstyret med specialfunktioner, såsom Minilog og pulslysbue. Denne model er kompatibel med og fås med Flexlite TX-brændermodellerne TX 225G og TX 165GF (4 og 8 m).

MINARC EVO

Den kompakte kæmpe – en ideel løsning til elektrodesvejsning (MMA) overalt.

MINARC

Minarc 150 1ph og 220 3ph Classic MMA svejsemaskinerne er lette og alligevel robuste, holdbare og stødsikre og dermed perfekte til brug på værksteder og skiftende arbejdssteder.

KONTAKT OS

TELEFON