PROFESSIONEL HJÆLP OG RÅDGIVNING

Hos Rehermann Ilt & Gas sælger og rådgiver vi omkring medicinsk gas fra Air Liquide. Nedenstående kan du se nogle af de produkter, vi forhandler. Har du nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os på
tlf.: +45 4675 7755, på email ordre@rehermann.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Få medicinske gasser tilpasset til jeres behov, leveret direkte på arbejdspladsen. Mulighederne er mange – privathospitalet, tandklinikken eller laboratoriet.

FLASKEOVERSIGT

Nedenstående ser du en del af vores udvalg af medicinske gasser og special gasser fra Air Liquide. Kontakt os hvis du ønsker at bestille gas eller tilbehør – vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

 

MEDICINSK OXYGEN

Medicinsk Oxygen (også kaldet ilt, gasformig ilt) er livreddende og anvendes inden for de fleste områder i sundhedsvæsenet, fx akutafdelinger, intensivafdelinger, under operationer og postoperativt og på føde- og neonatalafdelinger.
Medicinsk Oxygen anvendes også til hjemmebehandling af patienter med kroniske lunge- eller hjertesygdomme, som medfører iltmangel (hypoksi).

MEDICINSK LATTERGAS

Medicinsk Lattergas AIR LIQUIDE er et receptfrit lægemiddel, der har været anvendt i sundhedsvæsenet i mange år. Medicinsk Lattergas er en lettere form for narkosemiddel med smertestillende og sederende egenskaber.

MEDICINSK LUFT

Medicinsk Luft AIR LIQUIDE er et receptfrit lægemiddel, som skal anvendes i henhold til lægens anvisninger. Medicinsk Luft har mange anvendelsesmuligheder i sundhedsvæsenet, primært ved respiratorbehandling. Medicinsk Luft anvendes også som bæregas ved inhalationsterapi (nebulisatorbehandling) og som en del af friskgasflowet ved anæstesi.

KALINOX

Kalinox er en blanding af Lattergas (50 %) og Medicinsk Oxygen (50 %), som anvendes til smertelindring ved akutbehandling og mindre indgreb. Fordi iltindholdet er højere end 21 % (luft), er der ingen risiko for overdosering.

KONTAKT OS

TELEFON